نمایه نویسندگان

آ

  • آبدانان مهدی زاده، سامان طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 341-350]
  • آبدانان مهدی زاده، سامان بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 257-276]
  • آرژه، ادریس پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 45-54]
  • آزادبخت، محسن تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 305-321]
  • آزادبخت، محسن بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 247-256]
  • آزادبخت، محسن طبقه‌بندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 507-520]
  • آزادمرد دمیرچی، صدیف پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 483-496]
  • آق خانی، محمد حسین تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 399-408]

ا

  • اجاق، سید مهدی ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 19-30]
  • اجاق، سید مهدی اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 149-159]
  • ایروانی مهاجری، راحله بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 583-599]
  • ایزدی، زهرا سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-89]
  • ایزدی، زهرا تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]
  • اسمعیلی، محسن بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 567-581]
  • اصغری، علی طبقه‌بندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 507-520]
  • افشار، نوشین تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 9-18]
  • افقی، حمیده بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 583-599]
  • الماسی، هادی بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 567-581]
  • امامی فر، آریو تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 31-44]
  • ایمانیان، کمال خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-245]
  • اورک، هادی طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 341-350]
  • اورک، هادی بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 257-276]

ب

  • بخشی پور زیارتگاهی، عادل به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 351-362]

پ

  • پیرسا، سجاد پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 45-54]
  • پیروزی فرد، میر خلیل پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 45-54]
  • پیمان، سید حسین به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 351-362]

ت

  • ترابی‌زاده، هما تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 201-218]
  • تمجیدی، فردین تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 533-547]
  • توحیدی، مجتبی سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-89]
  • توحیدی، مجتبی قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
  • توحیدی، مجتبی امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 409-420]

ث

  • ثنایی فر، علیرضا به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 351-362]

ج

  • جمالیزاده، فائزه قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
  • جنتی، سولماز طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 341-350]
  • جهان بخشی، احمد خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-245]

چ

  • چهارپاشلو، اسماعیل الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست‌دسترسی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 467-481]

ح

  • حداد خداپرست، محمد حسین تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 549-565]
  • حسنی، سیده شیوا مدل‏ سازی ریاضی فرایند خشک ‏کردن با هوای گرم برش ‏های به با پیش‏ تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال‏ سازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 105-120]
  • حسنی، شیرین ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 19-30]
  • حسینی، فرشته تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 399-408]
  • حسینی نژاد، مرضیه بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 379-397]

خ

  • خانی، مهدی قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
  • خاورپور، مریم مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 161-174]
  • خاورپور، مریم مدل‏ سازی ریاضی فرایند خشک ‏کردن با هوای گرم برش ‏های به با پیش‏ تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال‏ سازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 105-120]
  • خجسته پور، مهدی تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 363-378]
  • خجسته پور، مهدی مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 277-292]
  • خسرو شاهی اصل، اصغر تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 533-547]

د

  • دیلمقانیان، سونیا سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 175-186]

ر

  • ریزی، سعید سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-89]
  • رستمی، امین تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 363-378]
  • رستمی، امین مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 277-292]
  • رستمی، سجاد تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]
  • رضوی، سید محمد علی ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 187-200]
  • رضوی، سید محمد علی تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 323-339]
  • رضوی، سید محمد علی بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
  • رضوی زاده، بی بی مرضیه تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 293-304]
  • رفتنی امیری، زینب اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 455-466]

ز

  • زاهدی، یونس پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 483-496]
  • زعفرانی تبریزی، میلاد اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 149-159]

س

  • سادات غزالی، الهه بررسی ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی ریزکپسول‌های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک‌کردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 441-453]
  • سیادت، مریم تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]

ش

  • شاددل، رضوان پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 483-496]
  • شاکر اردکانی، احمد بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
  • شعبانی، پریا سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-89]
  • شکرچی زاده، هاجر تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 9-18]
  • شهبازی، فیض اله استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]

ص

  • صادقی، علیرضا بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 379-397]
  • صدرنیا، حسن تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 363-378]
  • صدرنیا، حسن مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 277-292]
  • صفی الدین اردبیلی، سید محمد قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
  • صفررضوی زاده، مهدیه تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 399-408]

ض

  • ضیافروغی، امین سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 175-186]
  • ضیائی فر، امان محمد تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 55-73]

ط

  • طاهری گراوند، امین استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]

ع

  • عابدی، محمدجواد بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 567-581]
  • عابدفر، عباس بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 379-397]
  • عالیشاهی، علیرضا اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 149-159]
  • عباسپور فرد، محمد حسین تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 399-408]
  • عباس زاده، فاطمه بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 379-397]
  • عزیزی، محمدحسین تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 533-547]
  • عسکری اصلی ارده، عزت اله خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-245]

ف

  • فتاحی، سودابه استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]
  • فتحی، میلاد تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 9-18]
  • فتحی آچاچلوئی، بهرام پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 483-496]

ق

  • قادرمزی، رضا تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگی‌های نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 533-547]
  • قاسمی نافچی، مهدی قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 75-89]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
  • قاسمی ورنامخواستی، مهدی امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 409-420]
  • قرآنی، بهروز الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست‌دسترسی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 467-481]
  • قربانی، محمد ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 19-30]
  • قربان پور، محمد سینتیک خـشک‌کردن فیلم های زیست‌تخریب‌پذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]
  • قره خانی، مهدی بررسی ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی ریزکپسول‌های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک‌کردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 441-453]

ک

  • کاشانی نژاد، مرتضی تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 323-339]
  • کاشانی نژاد، مهدی بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
  • کاظمی، محسن اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 149-159]
  • کاظمی کرجی، فاطمه بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 257-276]
  • کاوه، محمد خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-245]
  • کدیور، مهدی تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 9-18]
  • کریمی، مهدی بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
  • کلباسی اشتری، احمد تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشک‌کن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 421-439]
  • کوچکی، آرش بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
  • کوچکی، آرش تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 549-565]

م

  • محبی، محبت الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیست‌دسترسی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 467-481]
  • محمدپور میر، محمد ابراهیم بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 497-505]
  • محمدرزداری، آیت تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]
  • محمودی، محمد جواد تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 305-321]
  • محمودی، محمد جواد بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 247-256]
  • مختاری، زهره تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 55-73]
  • مختاری، مهشید امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 409-420]
  • مختاریان، محسن تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشک‌کن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 421-439]
  • مرتضوی، سید علی بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
  • میرزایی، مهتا بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 583-599]
  • مرشدی، افسانه بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
  • مصطفوی، علی بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
  • مظاهری طهرانی، مصطفی ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 187-200]
  • معزی، میثم سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 175-186]
  • مقصودلو، الهه اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 455-466]
  • میلانی، الناز ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 187-200]
  • میلانی، الناز بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
  • میلانی، الناز تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 549-565]
  • منتظری، انسیه تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 201-218]
  • موقرنژاد، کامیار مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 161-174]
  • موقرنژاد، کامیار بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 497-505]

ن

  • نادری بلداجی، مجتبی قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
  • نادری بلداجی، مجتبی امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 409-420]
  • نیازمند، راضیه تاثیر روش‌های استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 293-304]
  • نیاستی، سارا تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجه‌فرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 549-565]
  • نانواکناری، سارا بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 497-505]
  • نصیری، امین استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]
  • نیکزاد، مریم مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 161-174]

و

  • واحدی ترشیزی، محمد تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سی‌تی‌اسکن [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 305-321]
  • واحدی ترشیزی، محمد طبقه‌بندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 507-520]

ه

  • هاشمی، مجید ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 187-200]
  • همیشه کار، حامد بررسی ویژگی‌های فیزیکی و آنتی‌اکسیدانی ریزکپسول‌های حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشک‌کردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 441-453]

ی

  • یقبانی، مسعود بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
  • یوسفی، علیرضا سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 175-186]
  • یوسفی، مهران سینتیک خـشک‌کردن فیلم های زیست‌تخریب‌پذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]
  • یوسفیان، سیده هدی تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]